ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι επιλογές έχω για την πληρωμή των προϊόντων;
 • Αντικαταβολή:
  Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να πληρώσετε την ημέρα της παράδοσης στο χώρο σας. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά.
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
  Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας σταλεί ένα e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που καταχωρήσατε. Εκεί αναφέρονται τα στοιχεία της τράπεζας (Αριθμός Λογαριασμού, IBAN) στην οποία πρέπει να κάνετε την κατάθεση.
  Κατά την κατάθεση:
  • Στο ονοματεπώνυμο δικαιούχου καταχωρήστε: Candy Child
  • Στο πεδίο ποσό, καταχωρήστε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας.
  • Στις πληροφορίες συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό ηλεκτρονικής παραγγελίας.
   Στείλτε μας το καταθετήριο με email στο info@candychild.gr
 • PayPal:
  Με αυτή την επιλογή θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal.
  Εκεί, αν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε και να ολοκληρώσετε την αγορά σας με ένα κλικ.
  Αν όχι, μπορείτε να βάλετε τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας στην οποία θέλετε να χρεωθεί η παραγγελία σας.
Τι επιλογές έχω για την παραλαβή της παραγγελίας μου;
 • Παραλαβή από το κατάστημα (Πτολεμαίων 31 Θεσσαλονίκη)
 • Παράδοση με τα ΕΛΤΑ courrier
Πολιτική Επιστροφών

H πολιτική επιστροφών της Candy Child είναι να δέχεται πίσω κάθε προϊόν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παράδοσής του (όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο φορτωτικής της ταχυμεταφορικής εταιρίας (κούριερ) ή όποιου μεταφορέα χρησιμοποιήθηκε).

Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η επικοινωνία (μέσω e-mail, ή τηλεφώνου) μαζί μας, και η συγκατάθεση μας για την επιστροφή που θέλετε να κάνετε. Σε κάθε άλλη περίπτωση η Candy Child διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή της επιστροφής σας.

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να συμπεριλάβετε την απόδειξη (ή τιμολόγιο) που σας είχε αποσταλεί με το πακέτο που λάβατε , έτσι ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία επιστροφής (σε αντίθετη περίπτωση, στην οποία δεν έχετε το σχετικό παραστατικό, δεν είναι δυνατή η επιστροφή προϊόντων).

H Candy Child αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένου, κατεστραμμένου ή γενικότερα ελαττωματικού προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση η αντικατάσταση γίνεται χωρίς έξοδα χρέωσης επιστροφής και νέας αποστολής. Επιστροφή χρημάτων γίνεται αποδεκτή μόνο στην περίπτωση όπου δεν υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν ή κάποιο άλλο προτεινόμενο στα ίδια χαρακτηριστικά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι στην επιστροφή του προϊόντος να χρησιμοποιηθεί η προτεινόμενη από την εταιρία μας μεταφορική/ταχυμεταφορική.

Για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων σας όσον αφορά την επιστροφή, σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε ταχυδρομική, ταχυμεταφορική ή μεταφορική υπηρεσία με καταγραφή της κατάστασης της αποστολής, καθώς δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη σε περίπτωση που το επιστρεφόμενο προϊόν δεν φτάσει στα γραφεία μας (και άρα δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων). Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής του προϊόντος, καθώς ως παραλήπτης η Candy Child, δεν είναι δυνατό να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.

Το αίτημα σας για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε όπως αποσταλεί είτε εγγράφως στο πακέτο σας είτε με e-mail καθώς υπάρχει και η δυνατότητα να μας καλέσετε στο 2310 555144 και να μας κάνετε γνωστό αν θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο προϊόν ή να μας ενημερώσετε για τυχόν παράπονα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Για επιστροφή μη λανθασμένου, μη κατεστραμμένου ή γενικότερα μη ελαττωματικού προϊόντος, ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα και της αποστολής και της επιστροφής.

Πριν επιστρέψετε ένα μη λανθασμένο, μη κατεστραμμένο ή γενικότερα μη ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε ελέγξτε αν τηρούνται βασικές απαιτήσεις της πολιτικής επιστροφών μας:

 • To προϊόν είναι σε κατάσταση που μπορεί να μεταπωληθεί
 • Το προϊόν δεν ήταν σε προσφορά κατά τη στιγμή της αγοράς.
 • Έχετε στην κατοχή σας την απόδειξη (ή τιμολόγιο) για να την προσκομίσετε με την επιστροφή.

Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση με κάποιο άλλο προϊόν από τον κατάλογό μας ή να σας εκδοθεί πιστωτικό σημείωμα για μετέπειτα αγορές σας. Δεν γίνεται δεχτή η επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση επιστροφής λόγω αντικατάστασης, μπορείτε να επιλέξετε από όλο τον κατάλογο των προϊόντων μας.

Η διεύθυνση για τις επιστροφές είναι:
Πτολεμαίων 31, Θεσσαλονίκη